Rock  *  Pop  *  Folk  *  Country  *  Jazz  *  Blues  *  Bluegrass  *  Metal  *  Vážná hudba

Filtry

nástroje

Klavír/zpěv/kytara (1)

Aled Jones


Aled Jones - Some Kind Of Wonderful - video

Aled Jones

 

Wikipedie

 

Aled Jones (* 29. prosince 1970 Bangor) je welšský zpěvák známý v mládí svým sopránem. V současnosti je jeho hlas barytonový. Jones se narodil v městečku Bangor na severu Walesu jako syn učitelky a projektanta lodí. V místním kostele navštěvoval od svých devíti let sbor a během dvou let se stal hlavním sólistou. Na dráhu profesionálního hudebníka se vydal o málo později, první sólové album mu vyšlo již v roce 1983, tedy v jeho třinácti letech. V kariéře zpěváka pokračuje doposud. V letech 2002–2004 se nechal na albech doprovázet londýnským chlapeckým sborem Libera.


Sólová diskografie

 

Diolch â Chân (1983)
Ave Maria (1984)
Voices from the Holy Land (1985)
All Through the Night (1985)
Carols for Christmas (Christmas Album) (1985)
Aled Jones With the BBC Welsh Chorus (1985)
Aled - Music from the TV Series (1986)
Where E'er You Walk (1986)
Pie Jesu (1986)
An Album of Hymns (1986)
Handel: Athalia (1986)
Sailing (1987)
Faure: Requiem Bernstein: Chichester Psalms (1986)
The Best of Aled Jones BBC Records(1985)
The Best of Aled Jones 10 Records (1987)
The Very Best of Aled Jones (1988)
From the Heart (2000)
Aled (2002)
Hear My Prayer (2003)
Higher (2003)
The Christmas Album (2004)
A Journey with Aled Jones (2005)
New Horizons (2005)
You Raise Me Up – The Best of Aled Jones (2006)
Reason to Believe (2007)

 

Aled Jones - noty, akordy, texty písní, taby

noty na klavír, noty na zpěv, akordy na kytaru, akordy na ukulele, noty na ukulele, noty na akordeon, noty tahací harmoniku, noty na altsaxofon, noty na banjo, noty na baskytaru, noty na Bb nástroje, noty na C nástroje, noty na Eb nástroje, noty na bicí nástroje, noty na cello, noty na čtyřruční klavír, noty na foukací harmoniku, noty na harfu, noty na harmoniku, noty na housle, noty na keyboard, noty na klarinet, noty na kytaru, noty na lesní roh, noty na pozoun, noty na trombón, noty na příčnou flétnu, noty na saxofon, noty na tenorsaxofon, noty na trubku, noty na varhany, noty na violu, noty na zobcovou flétnu, taby na banjo, taby na baskytaru, taby na kytaru, texty písní, noty na dobro, noty havajskou kytaru, noty na steel kytaru, noty na mandolínu, noty na kontrabas, taby na dobro, taby havajskou kytaru, taby na steel kytaru, taby na mandolínu, škola hry na kytaru, škola hry na klavír, škola hry na zobcovou flétnu, škola hry na příčnou flétnu, škola hry na fagot, škola hry na mandolínu, škola hry na banjo, škola hry na baskytaru, škola hry na saxofon, škola hry na ukulele, škola hry na pozoun, škola hry na bicí nástroje, noty na dudy, škola hry na dudy, škola hry na kontrabas, škola hry na varhany, noty na nástroje basového klíče

song
Aled Jones Abide With Me akordy noty tab text,
Aled Jones All Through The Night akordy noty tab text,
Aled Jones Deep Peace akordy noty tab text,
Aled Jones Did You Not Hear My Lady? akordy noty tab text,
Aled Jones How Great Thou Art akordy noty tab text,
Aled Jones I Believe akordy noty tab text,
Aled Jones Marble Halls akordy noty tab text,
Aled Jones My Life Flows On akordy noty tab text,
Aled Jones O Holy Night akordy noty tab text,
Aled Jones Panis Angelicus akordy noty tab text,
Aled Jones Pie Jesu akordy noty tab text,
Aled Jones Places akordy noty tab text,
Aled Jones San Damiano akordy noty tab text,
Aled Jones Silent Night akordy noty tab text,
Aled Jones Suo-gan akordy noty tab text,
Aled Jones Vespera akordy noty tab text,
Aled Jones Walking In The Air akordy noty tab text,
Aled Jones You Raise Me Up akordy noty tab text,