Rock  *  Pop  *  Folk  *  Country  *  Jazz  *  Blues  *  Bluegrass  *  Metal  *  Vážná hudba

Filtry

nástroje

Klavír (1)

Klavír/zpěv/kytara (6)

Kytara (4)

Sborový zpěv (5)

Sting


Sting - Desert Rose

Sting (Z Wikipedie, otevřené encyklopedie)
 

Gordon Matthew Thomas Sumner, CBE (* 2. října 1951), známý spíš pod svým uměleckým jménem Sting, je anglický hudebník a občasný herec z Newcastle upon Tyne. Než se vydal na sólovou dráhu byl hlavním zpěvákem, skladatelem, a baskytaristou rockové skupiny sedmdesátých až osmdesátých let The Police.

 

Hrál také postavu Feyda-Rauthy Harkonnena ve filmu Duna Davida Lynche.


Diskografie

 

* 1985 The Dream of the Blue Turtles
* 1986 Bring On the Night (live)
* 1987 Nothing Like the Sun
* 1988 Nada Como el Sol (EP)
* 1991 The Soul Cages
* 1991 Acoustic Live in Newcastle (live) (limitovaný počet)
* 1993 Ten Summoner's Tales
* 1993 Demolition Man (EP)
* 1994 Fields of Gold: The Best of Sting 1984-1994
* 1995 The Living Sea (soundtrack)
* 1996 Mercury Falling
* 1997 The Very Best of Sting & The Police
* 1999 Brand New Day
* 1999 At the Movies
* 2000 Dolphins (soundtrack)
* 2000 The Emperor's New Groove (soundtrack)
* 2001 All This Time (live)
* 2003 Sacred Love
* 2005 My Funny Valentine - Sting At The Movies
* 2006 Songs From The Labyrinth
* 2009 If On A Winter´s Night
* 2010 Symphonicities

 

Singly

 

* 1992 „It's Probably Me“ (s Ericem Claptonem) #30 UK
* 1993 „If I Ever Lose My Faith in You“ #14 UK, #17 US
* 1993 „Seven Days“ #25 UK
* 1993 „Fields of Gold“ #16 UK, #23 US

 

Singl nezařazený na desku; soundtrack se stejným jménem

 

* 1993 „Demolition Man“ #21 UK

 

Soundtrack z filmu Tři mušketýři

 

* 1994 „All for Love“ (s Bryanem Adamsem a Rodem Stewartem) #2 UK, #1 US

 

Ten Summoner's Tales

 

* 1994 „Nothing 'Bout Me“ #32 UK

 

Fields of Gold: The Best of Sting 1984-1994

 

* 1994 „When We Dance“ #9 UK, #38 US
* 1995 „This Cowboy Song“ #15 UK

 

Soundtrack z filmu Ace Ventura: Zvířecí detektiv

 

* 1996 „Spirits in the Material World“ (Pato Banton feat. Sting) #36 UK

 

Mercury Falling

 

* 1996 „Let Your Soul Be Your Pilot“ #15 UK, #86 US
* 1996 „You Still Touch Me“ #27 UK, #60 US
* 1996 „I Was Brought to My Senses“ #31 UK
* 1996 „I'm So Happy I Can't Stop Crying“ #94 US

 

The Very Best of Sting & The Police

 

* 1997 „Roxanne '97“ (remix) (s The Police) #17 UK, #59 US

 

Brand New Day

 

* 1999 „Brand New Day“ #13 UK, #100 US
* 2000 „Desert Rose“ (feat. Cheb Mami) #15 UK, #17 US
* 2000 „After the Rain Has Fallen“ #31 UK

 

Slicker Than Your Average (Craig David)

 

* 2003 „Rise & Fall“ (Craig David feat. Sting) #2 UK

 

Sacred Love

 

* 2003 „Send Your Love“ #30 UK
* 2003 „Whenever I Say Your Name (ft. Mary J. Blidge)“ #60 UK
* 2004 „Stolen Car (Take Me Dancing)“ #60 UK

 

Soundtrack z filmu Racing Stripes

 

* 2005 „Taking the Inside Rail“ #? US, #? UK

 

Sting - noty, akordy, texty písní, taby

noty na klavír, noty na zpěv, akordy na kytaru, akordy na ukulele, noty na ukulele, noty na akordeon, noty tahací harmoniku, noty na altsaxofon, noty na banjo, noty na baskytaru, noty na Bb nástroje, noty na C nástroje, noty na Eb nástroje, noty na bicí nástroje, noty na cello, noty na čtyřruční klavír, noty na foukací harmoniku, noty na harfu, noty na harmoniku, noty na housle, noty na keyboard, noty na klarinet, noty na kytaru, noty na lesní roh, noty na pozoun, noty na trombón, noty na příčnou flétnu, noty na saxofon, noty na tenorsaxofon, noty na trubku, noty na varhany, noty na violu, noty na zobcovou flétnu, taby na banjo, taby na baskytaru, taby na kytaru, texty písní, noty na dobro, noty havajskou kytaru, noty na steel kytaru, noty na mandolínu, noty na kontrabas, taby na dobro, taby havajskou kytaru, taby na steel kytaru, taby na mandolínu, škola hry na kytaru, škola hry na klavír, škola hry na zobcovou flétnu, škola hry na příčnou flétnu, škola hry na fagot, škola hry na mandolínu, škola hry na banjo, škola hry na baskytaru, škola hry na saxofon, škola hry na ukulele, škola hry na pozoun, škola hry na bicí nástroje, noty na dudy, škola hry na dudy, škola hry na kontrabas, škola hry na varhany, noty na nástroje basového klíče

product_code
Sting All This Time akordy noty tab text,
Sting An Englishman In New York akordy noty tab text,
Sting An Englishman In New York [Sting] akordy noty tab text,
Sting Balulalow [Traditional] [Warlock, Peter] akordy noty tab text,
Sting Be Still My Beating Heart akordy noty tab text,
Sting Brand New Day akordy noty tab text,
Sting Bring On The Night akordy noty tab text,
Sting Can She Excuse My Wrongs akordy noty tab text,
Sting Can't Stand Losing You akordy noty tab text,
Sting Clear Or Cloudy akordy noty tab text,
Sting Cold Song [Dryden, John] [Purcell, Henry] akordy noty tab text,
Sting Come Again akordy noty tab text,
Sting Come, Heavy Sleep akordy noty tab text,
Sting Consider Me Gone akordy noty tab text,
Sting Dead Mans Rope akordy noty tab text,
Sting Demolition Man akordy noty tab text,
Sting Desert Rose akordy noty tab text,
Sting Desert Rose [Sting] akordy noty tab text,
Sting Don't Stand So Close To Me akordy noty tab text,
Sting Driven To Tears akordy noty tab text,
Sting Englishman In New York akordy noty tab text,
Sting Every Breath You Take akordy noty tab text,
Sting Every Breath You Take [Sting] akordy noty tab text,
Sting Every Little Thing She Does Is Magic akordy noty tab text,
Sting Fantasy akordy noty tab text,
Sting Fields Of Gold akordy noty tab text,
Sting Fields Of Gold [Sting] akordy noty tab text,
Sting Fine Knacks For Ladies akordy noty tab text,
Sting Flow My Tears (Lachrimae) akordy noty tab text,
Sting Forget About The Future akordy noty tab text,
Sting Forlorn Hope Fancy akordy noty tab text,
Sting Fortress Around Your Heart akordy noty tab text,
Sting Fragile akordy noty tab text,
Sting Fragile [Sting] akordy noty tab text,
Sting Gabriel's Message (Traditional) akordy noty tab text,
Sting Have You Seen The Bright Lily Grow akordy noty tab text,
Sting History Will Teach Us Nothing akordy noty tab text,
Sting Hurdy-Gurdy Man [Müller, Wilhelm] [Schubert, Franz] akordy noty tab text,
Sting Christmas At Sea [Stevenson, Robert Louis] [Sting] [McMaster, Mary] akordy noty tab text,
Sting I Burn For You akordy noty tab text,
Sting I Hung My Head akordy noty tab text,
Sting If I Ever Lose My Faith In You akordy noty tab text,
Sting If You Love Somebody Set Them Free akordy noty tab text,
Sting In Darkness Let Me Dwell akordy noty tab text,
Sting Inside akordy noty tab text,
Sting Invisible Sun akordy noty tab text,
Sting Island Of Souls akordy noty tab text,
Sting It's Probably Me akordy noty tab text,
Sting Let Your Soul Be Your Pilot akordy noty tab text,
Sting Like A Beautiful Smile akordy noty tab text,
Sting Lo, How A Rose E'er Blooming [Praetorius, Michael] akordy noty tab text,
Sting Love Is Stronger Than Justice (The Munificent Seven) akordy noty tab text,
Sting Love Is The Seventh Wave akordy noty tab text,
Sting Lullaby For An Anxious Child [Sting] [Miller, Dominic] akordy noty tab text,
Sting Mad About You akordy noty tab text,
Sting Message In A Bottle akordy noty tab text,
Sting Moon Over Bourbon Street akordy noty tab text,
Sting My Lord Willoughby's Welcome Home akordy noty tab text,
Sting Never Coming Home akordy noty tab text,
Sting Next To You akordy noty tab text,
Sting Nothing 'Bout Me akordy noty tab text,
Sting Now Winter Comes Slowly [Betterton, Thomas] [Purcell, Henry] akordy noty tab text,
Sting Rock Steady akordy noty tab text,
Sting Roxanne akordy noty tab text,
Sting Russians akordy noty tab text,
Sting Russians [Sting] akordy noty tab text,
Sting Sacred Love akordy noty tab text,
Sting Send Your Love akordy noty tab text,
Sting Seven Days akordy noty tab text,
Sting Shadows In The Rain akordy noty tab text,
Sting Shape Of My Heart akordy noty tab text,
Sting She's Too Good For Me akordy noty tab text,
Sting So Lonely akordy noty tab text,
Sting Soul Cake [Stookey, Paul] [Batteast, Tracey] [Mezzetti, Elena] akordy noty tab text,
Sting Spirits In The Material World akordy noty tab text,
Sting Stolen Car (Take Me Dancing) akordy noty tab text,
Sting Synchronicity 2 akordy noty tab text,
Sting Synchronicity Ii akordy noty tab text,
Sting The Battle Galliard akordy noty tab text,
Sting The Book Of My Life akordy noty tab text,
Sting The Burning Babe [Wood, Chris] [Southwell, Robert] akordy noty tab text,
Sting The End Of The Game akordy noty tab text,
Sting The Hounds Of Winter akordy noty tab text,
Sting The Cherry Tree Carol [Traditional] akordy noty tab text,
Sting The Lowest Trees Have Tops akordy noty tab text,
Sting The Pirates Bride akordy noty tab text,
Sting The Snow It Melts The Soonest [Traditional] akordy noty tab text,
Sting The Soul Cages akordy noty tab text,
Sting There Is No Rose Of Such Virtue [Traditional] akordy noty tab text,
Sting They Dance Alone (Gueca Solo) akordy noty tab text,
Sting This Cowboy Song akordy noty tab text,
Sting This War akordy noty tab text,
Sting Walking On The Moon akordy noty tab text,
Sting Walsingham akordy noty tab text,
Sting We Work The Black Seam akordy noty tab text,
Sting Weep You No More, Sad Fountains akordy noty tab text,
Sting We'll Be Together akordy noty tab text,
Sting When The Angels Fall akordy noty tab text,
Sting When We Dance akordy noty tab text,
Sting When We Dance [Sting] akordy noty tab text,
Sting Whenever I Say Your Name akordy noty tab text,
Sting Why Should I Cry For You? akordy noty tab text,
Sting Wilt Thou Unkind Thus Reave Me akordy noty tab text,
Sting Wrapped Around Your Finger akordy noty tab text,
Sting You Only Cross My Mind In Winter [Bach, Johann Sebastian] [Sting] akordy noty tab text,
Sting You Will Be My Ain True Love akordy noty tab text,