Rock  *  Pop  *  Folk  *  Country  *  Jazz  *  Blues  *  Bluegrass  *  Metal  *  Vážná hudba

Filtry

nástroje

Klavír/zpěv/kytara (1)

Los Lobos


Los Lobos - Wikipedie

Los Lobos (španělsky Vlci) je americká rocková skupina ovlivněná tradiční španělskou a mexickou hudbou. Vznikla v roce 1973 v Los Angeles. První velké veřejné vystoupení měli na olympijském stadionu v Los Angeles. Největších úspěchů dosáhli v osmdesátých a devadesátých letech dvacátého století. Do Los Lobos patří: David Hidalgo, Louie Pérez, Cesar Rosas, Conrad Lozano, Steve Berlin a neoficiálním členem kapely je Cougar Estrada-Tour. Los Lobos zatím vydali 16 desek. Jejich největší hit je píseň La Bamba ze stejnojmenného filmu. Do dneška také získali tři ceny Grammy, jednu za soundtrack k filmu Desperado a dvě další za nejlepší mexicko-americký výkon. Coververzi jejich písně Angel dance vydal na albu Band of Joy v září roku 2010 Robert Plant, bývalý člen skupiny Led Zeppelin.

 

Diskografie

 

Si Se Puede (1976)
Los Lobos del Este de Los Angeles (1978)
...And a Time to Dance (1983)
How Will the Wolf Survive? (1984)
By the Light of the Moon (1987)
La Pistola y El Corazón (1988)
The Neighborhood (1990)
Kiko (1992)
Music for Papa's Dream (1995)
Colossal Head (1996)
This Time (1999)
Good Morning Aztlán (2002)
The Ride (2004)
Ride This (2004)
Live at the Fillmore (2005)
Acoustic En Vivo (2005)
The Town and the City (2006)

 

Los Lobos - noty, akordy, texty písní, taby

noty na klavír, noty na zpěv, akordy na kytaru, akordy na ukulele, noty na ukulele, noty na akordeon, noty tahací harmoniku, noty na altsaxofon, noty na banjo, noty na baskytaru, noty na Bb nástroje, noty na C nástroje, noty na Eb nástroje, noty na bicí nástroje, noty na cello, noty na čtyřruční klavír, noty na foukací harmoniku, noty na harfu, noty na harmoniku, noty na housle, noty na keyboard, noty na klarinet, noty na kytaru, noty na lesní roh, noty na pozoun, noty na trombón, noty na příčnou flétnu, noty na saxofon, noty na tenorsaxofon, noty na trubku, noty na varhany, noty na violu, noty na zobcovou flétnu, taby na banjo, taby na baskytaru, taby na kytaru, texty písní, noty na dobro, noty havajskou kytaru, noty na steel kytaru, noty na mandolínu, noty na kontrabas, taby na dobro, taby havajskou kytaru, taby na steel kytaru, taby na mandolínu, škola hry na kytaru, škola hry na klavír, škola hry na zobcovou flétnu, škola hry na příčnou flétnu, škola hry na fagot, škola hry na mandolínu, škola hry na banjo, škola hry na baskytaru, škola hry na saxofon, škola hry na ukulele, škola hry na pozoun, škola hry na bicí nástroje, noty na dudy, škola hry na dudy, škola hry na kontrabas, škola hry na varhany, noty na nástroje basového klíče, škola hry na trubku

Los Lobosa A Matter Of Time noty akordy tab text,
Los Lobosa Billy noty akordy tab text,
Los Lobosa Come On Let's Go noty akordy tab text,
Los Lobosa Don't Worry Baby noty akordy tab text,
Los Lobosa Guantanamera noty akordy tab text,
Los Lobosa Kiko And The Lavender Moon noty akordy tab text,
Los Lobosa La Bamba noty akordy tab text,
Los Lobosa Mas Y Mas noty akordy tab text,
Los Lobosa One Time, One Night noty akordy tab text,
Los Lobosa Saint Behind The Glass noty akordy tab text,
Los Lobosa Shakin' Shakin' Shakes noty akordy tab text,
Los Lobosa That Train Don't Stop Here noty akordy tab text,
Los Lobosa Wake Up Dolores noty akordy tab text,
Los Lobosa Will The Wolf Survive? noty akordy tab text,
Los Lobosa Yo Canto  noty akordy tab text,