Rock  *  Pop  *  Folk  *  Country  *  Jazz  *  Blues  *  Bluegrass  *  Metal  *  Vážná hudba

Filtry

nástroje

Kytara (1)

Mudvayne


Mudvayne: L.D.50 (tabulatury, noty, kytara)

Mudvayne: L.D.50 (tabulatury, noty, kytara)

dostupnost: na dotaz

864



Mudvayne - Dig

Mudvayne (Z Wikipedie, otevřené encyklopedie)
 

Mudvayne je americká metalová kapela založená v roce 1996 v Illinois.

 

Historie kapely

 

Skupina se zformovala v roce 1996. Dohromady ji dali zpěvák Chad Gray, kytarista Greg Tribbett, baskytarista Shawn Barcley a bubeník Matthew McDonaugh. Podle bubeníkova křestního jména vzniklo speciální označení pro styl hudby, který tato kapela hraje. Tento styl se nazývá Math Metal. V roce 1998 ale Barcley kapelu opouští a jeho místo zaujímá současný člen kapely Ryan Martinie.

 

Prvním počinem kapely se stalo EP Kill I Oughta vydané v roce 1997. Jsou na něm tři studiové písně a čtyři tzv. živáky, čili písně zahrané na koncertech. Poté podepsali se značkou Epic Records. V roce 1999 pod touto značkou vydali album L.D. 50. V roce 2001 kapela znovuvydala EP Kill I Oughta pod názvem The Beginning of All Things To End. Rok nato vyšlo druhé full-length album pojmenované The End of All Things to Come. Čekání fanoušků na další album ukončil rok 2005, kdy vyšlo album Lost and Found, píseň Determined se objevila na soundtracku ke hře Need for Speed: Underground 2.


Členové kapely


Současní členové kapely

 

* Chad Gray - zpěv - (od roku 1996)
* Greg Tribbett - kytara - (od roku 1996)
* Ryan Martinie - basskytara - (od roku 1998)
* Matthew McDonough - bicí - (od roku 1996)

 

Bývalí členové kapely

 

* Sean Barclay - basskytara - (1996-1998)
* Henno - kytara - (objevil se na turné v letech 2003-2004)

 

Diskografie

 

* Kill, I Oughta [EP] (1997)
* L.D. 50 (2000)
* The Beginning of All Things to End (2001)
* The End of All Things to Come (2002)
* Lost and Found (2005)
* By the People, for the People (2007)
* The New Game (2008)
* Mudvayne (2009)

 

Singly

 

* Dig - 2000
* Death Blooms - 2000
* Not Falling - 2002
* World So Cold - 2002
* Determined - 2005
* Happy? - 2005
* Forget to Remember - 2005
* Fall into Sleep - 2005

 

Mudvayne - noty, akordy, texty písní, taby

noty na klavír, noty na zpěv, akordy na kytaru, akordy na ukulele, noty na ukulele, noty na akordeon, noty tahací harmoniku, noty na altsaxofon, noty na banjo, noty na baskytaru, noty na Bb nástroje, noty na C nástroje, noty na Eb nástroje, noty na bicí nástroje, noty na cello, noty na čtyřruční klavír, noty na foukací harmoniku, noty na harfu, noty na harmoniku, noty na housle, noty na keyboard, noty na klarinet, noty na kytaru, noty na lesní roh, noty na pozoun, noty na trombón, noty na příčnou flétnu, noty na saxofon, noty na tenorsaxofon, noty na trubku, noty na varhany, noty na violu, noty na zobcovou flétnu, taby na banjo, taby na baskytaru, taby na kytaru, texty písní, noty na dobro, noty havajskou kytaru, noty na steel kytaru, noty na mandolínu, noty na kontrabas, taby na dobro, taby havajskou kytaru, taby na steel kytaru, taby na mandolínu, škola hry na kytaru, škola hry na klavír, škola hry na zobcovou flétnu, škola hry na příčnou flétnu, škola hry na fagot, škola hry na mandolínu, škola hry na banjo, škola hry na baskytaru, škola hry na saxofon, škola hry na ukulele, škola hry na pozoun, škola hry na bicí nástroje, noty na dudy, škola hry na dudy, škola hry na kontrabas, škola hry na varhany, noty na nástroje basového klíče

song
Mudvayne (K)now F(orever) akordy noty tab text,
Mudvayne (Per)version Of A Truth akordy noty tab text,
Mudvayne -1 akordy noty tab text,
Mudvayne A Key To Nothing akordy noty tab text,
Mudvayne Cradle akordy noty tab text,
Mudvayne Death Blooms akordy noty tab text,
Mudvayne Dig akordy noty tab text,
Mudvayne Everything And Nothing akordy noty tab text,
Mudvayne Internal Primates Forever akordy noty tab text,
Mudvayne Mercy, Severity akordy noty tab text,
Mudvayne Not Falling akordy noty tab text,
Mudvayne Nothing To Gein akordy noty tab text,
Mudvayne Pharmaecopia akordy noty tab text,
Mudvayne Prod akordy noty tab text,
Mudvayne Severed akordy noty tab text,
Mudvayne Shadow Of A Man akordy noty tab text,
Mudvayne Silenced akordy noty tab text,
Mudvayne Skrying akordy noty tab text,
Mudvayne Solve Et Coagula akordy noty tab text,
Mudvayne The End Of All Things To Come akordy noty tab text,
Mudvayne The Patient Mental akordy noty tab text,
Mudvayne Trapped In The Wake Of A Dream akordy noty tab text,
Mudvayne Under My Skin akordy noty tab text,
Mudvayne World So Cold akordy noty tab text,