Rock  *  Pop  *  Folk  *  Country  *  Jazz  *  Blues  *  Bluegrass  *  Metal  *  Vážná hudba

Filtry

nástroje

Kytara (1)

Marilyn Manson


Marilyn Manson - No Reflection

Marilyn Manson (Z Wikipedie, otevřené encyklopedie)

 

Marilyn Manson je americká hudební skupina z kalifornského Hollywoodu. V roce 1989 ji založil zpěvák Brian Hugh Warner (Marilyn Manson) a kytarista Scott Putesky (Daisy Berkowitz) pod názvem Marilyn Manson and the Spooky Kids. Později byl název skupiny zkrácen na Marilyn Manson. Hrají hudební styl, který může být popisován jako neo-Glam rock. Jejich název demonstruje prolínání dobra a zla. Kombinují jména hollywoodských celebrit a masových vrahů. Marilyn (Marilyn Monroe slavná americká herečka a zpěvačka) a Manson (Charles Manson - několikanásobný vrah).[2]

 

Členové


Současná sestava

 

* Fred Sablan-baskytara
* Marilyn Manson (Brian Warner) - zpěv
* Twiggy Ramirez-Jeordie White - elektrická kytara
* Chris Vrenna - klávesy

 

Bývalí členové

 

* John 5 (John Lowery) - kytara (1998-2004)
* Daisy Berkowitz (Scott Putesky) - kytara (1989-1996)
* Olivia Newton Bundy (Brian Tutunick) - basová kytara (1989)
* Mark Chaussee - kytara (2004-2005)
* Madonna Wayne Gacy (Stephen Gregory Bier Jr., Pogo) - klávesy (1989-2007)
* Gidget Gein (Bradley Stewart) - basová kytara (1989-1993)
* Sara Lee Lucas (Fred Streithorst, Jr.) - bicí (1991-1995)
* Tim Skold - basová kytara, kytara (2002-2008)
* Zsa Zsa Speck (Perry Pandrea) - klávesy (1989)
* Zim Zum (Timothy Michael Linton) - kytara (1996-1998)
* Wes Borland - kytara (2008)
* Rob Holliday - kytara, basová kytara (2007-2009)

 

Diskografie

 

* 1994: Portrait of an American Family
* 1995: Smells Like Children (EP)
* 1996: Antichrist Superstar
* 1997: Remix & Repent (EP)
* 1998: Mechanical Animals
* 1999: The Last Tour on Earth (živě)
* 2000: Holy Wood (in the Shadow of the Valley of Death)
* 2003: The Golden Age of Grotesque
* 2004: Lest We Forget
* 2007: Eat me, Drink me
* 2009: The High End of Low

 

Marilyn Manson - noty, akordy, texty písní, taby

noty na klavír, noty na zpěv, akordy na kytaru, akordy na ukulele, noty na ukulele, noty na akordeon, noty tahací harmoniku, noty na altsaxofon, noty na banjo, noty na baskytaru, noty na Bb nástroje, noty na C nástroje, noty na Eb nástroje, noty na bicí nástroje, noty na cello, noty na čtyřruční klavír, noty na foukací harmoniku, noty na harfu, noty na harmoniku, noty na housle, noty na keyboard, noty na klarinet, noty na kytaru, noty na lesní roh, noty na pozoun, noty na trombón, noty na příčnou flétnu, noty na saxofon, noty na tenorsaxofon, noty na trubku, noty na varhany, noty na violu, noty na zobcovou flétnu, taby na banjo, taby na baskytaru, taby na kytaru, texty písní, noty na dobro, noty havajskou kytaru, noty na steel kytaru, noty na mandolínu, noty na kontrabas, taby na dobro, taby havajskou kytaru, taby na steel kytaru, taby na mandolínu, škola hry na kytaru, škola hry na klavír, škola hry na zobcovou flétnu, škola hry na příčnou flétnu, škola hry na fagot, škola hry na mandolínu, škola hry na banjo, škola hry na baskytaru, škola hry na saxofon, škola hry na ukulele, škola hry na pozoun, škola hry na bicí nástroje, noty na dudy, škola hry na dudy, škola hry na kontrabas, škola hry na varhany, noty na nástroje basového klíče

product_code
Marilyn Manson Beautiful People akordy noty tab text,
Marilyn Manson Disposable Teens akordy noty tab text,
Marilyn Manson Get Your Gunn akordy noty tab text,
Marilyn Manson Long Hard Road Out Of Hell akordy noty tab text,
Marilyn Manson Lunchbox akordy noty tab text,
Marilyn Manson Mobscene akordy noty tab text,
Marilyn Manson Personal Jesus akordy noty tab text,
Marilyn Manson Rock Is Dead akordy noty tab text,
Marilyn Manson Sweet Dreams akordy noty tab text,
Marilyn Manson Sweet Dreams (Are Made Of This) akordy noty tab text,
Marilyn Manson Tainted Love akordy noty tab text,
Marilyn Manson The Beautiful People akordy noty tab text,
Marilyn Manson The Dope Show akordy noty tab text,
Marilyn Manson The Fight Song akordy noty tab text,
Marilyn Manson The Love Song akordy noty tab text,
Marilyn Manson The Nobodies akordy noty tab text,
Marilyn Manson The Reflecting God akordy noty tab text,
Marilyn Manson This Is The New Shit akordy noty tab text,
Marilyn Manson Tourniquet akordy noty tab text,