Rock  *  Pop  *  Folk  *  Country  *  Jazz  *  Blues  *  Bluegrass  *  Metal  *  Vážná hudba

Filtry

nástroje

Housle (1)

Jean-Luc Ponty


Jean-Luc Ponty Collection (noty, housle)

Jean-Luc Ponty Collection (noty, housle)

dostupnost: na dotaz

331



Jean-Luc Ponty

 

Wikipedie

 

Jean-Luc Ponty (* 29. září 1942, Avranches, Francie) je francouzský jazzový houslista a hudební skladatel. Proslavil se jako člen jazz rockové skupiny Mahavishnu Orchestra, ve které hrál, mimojiné, i s českým klávesistou Janem Hammerem a nahrál také několik alb s Frankem Zappou.


Diskografie

 

Jazz Long Playing (1964)
Violin Summit (1966)
Sunday Walk (1967)
Cantaloupe Island (1967)
Humair, Louiss, and Ponty: Trio HLP (1968)
Jean-Luc Ponty Experience with the George Duke Trio (1969)
Live at Donte's (1969)
Electric Connection (1969)
King Kong: Jean-Luc Ponty Plays the Music of Frank Zappa (1970)
Astrorama (& Masahiko Sato) (1970)
New Violin Summit (& Don "Sugarcane" Harris, Michał Urbaniak, Nipso Brantner, Terje Rypdal, Wolfgang Dauner, Neville Whitehead, Robert Wyatt) (1972)
Upon the Wings of Music (1975)
Aurora (1975)
Imaginary Voyage (1976)
Live in Hamburg (1976)
Enigmatic Ocean (1977)
Cosmic Messenger (1978)
A Taste for Passion (1979)
Live (1979)
Civilized Evil (1980)
Mystical Adventures (1982)
Individual Choice (1983)
Open Mind (1984)
Fables (1985)
The Gift of Time (1987)
Storytelling (1989)
Tchokola (1991)
No Absolute Time (1993)
The Rite of Strings (& Stanley Clarke, Al Di Meola) (1995)
Le Voyage: The Jean-Luc Ponty Anthology (1996)
Live at Chene Park (1997)
The Very Best of Jean-Luc Ponty (2000)
Life Enigma (2001)
The Best of Jean-Luc Ponty (2002)
Live at Semper Opera (2002)
Jean-Luc Ponty in Concert (2003)
The Atacama Experience (2007)


S Frankem Zappou


Hot Rats (1969)
Over-Nite Sensation (1973)
Beat the Boots (1973)
Apostrophe (') (1974)
Shut Up 'n Play Yer Guitar (1981)


S Mahavishnu Orchestra


Apocalypse (1974)
Visions of the Emerald Beyond (1975)

 

Jean-Luc Ponty - noty, akordy, texty písní, taby

noty na klavír, noty na zpěv, akordy na kytaru, akordy na ukulele, noty na ukulele, noty na akordeon, noty tahací harmoniku, noty na altsaxofon, noty na banjo, noty na baskytaru, noty na Bb nástroje, noty na C nástroje, noty na Eb nástroje, noty na bicí nástroje, noty na cello, noty na čtyřruční klavír, noty na foukací harmoniku, noty na harfu, noty na harmoniku, noty na housle, noty na keyboard, noty na klarinet, noty na kytaru, noty na lesní roh, noty na pozoun, noty na trombón, noty na příčnou flétnu, noty na saxofon, noty na tenorsaxofon, noty na trubku, noty na varhany, noty na violu, noty na zobcovou flétnu, taby na banjo, taby na baskytaru, taby na kytaru, texty písní, noty na dobro, noty havajskou kytaru, noty na steel kytaru, noty na mandolínu, noty na kontrabas, taby na dobro, taby havajskou kytaru, taby na steel kytaru, taby na mandolínu, škola hry na kytaru, škola hry na klavír, škola hry na zobcovou flétnu, škola hry na příčnou flétnu, škola hry na fagot, škola hry na mandolínu, škola hry na banjo, škola hry na baskytaru, škola hry na saxofon, škola hry na ukulele, škola hry na pozoun, škola hry na bicí nástroje, noty na dudy, škola hry na dudy, škola hry na kontrabas, škola hry na varhany

song
Jean-Luc Ponty A Taste For Passion akordy noty tab text,
Jean-Luc Ponty After The Storm akordy noty tab text,
Jean-Luc Ponty Bowing Bowing akordy noty tab text,
Jean-Luc Ponty Caracas akordy noty tab text,
Jean-Luc Ponty Don't Let The World Pass You By akordy noty tab text,
Jean-Luc Ponty Elephants In Love akordy noty tab text,
Jean-Luc Ponty Enigmatic Ocean akordy noty tab text,
Jean-Luc Ponty Even The Sun Will Die akordy noty tab text,
Jean-Luc Ponty Gardens Of Babylon akordy noty tab text,
Jean-Luc Ponty Give Us A Chance akordy noty tab text,
Jean-Luc Ponty Imaginary Voyage akordy noty tab text,
Jean-Luc Ponty Infinite Pursuit akordy noty tab text,
Jean-Luc Ponty Jig akordy noty tab text,
Jean-Luc Ponty Mirage akordy noty tab text,
Jean-Luc Ponty New Country akordy noty tab text,
Jean-Luc Ponty No Absolute Time akordy noty tab text,
Jean-Luc Ponty Nostalgia akordy noty tab text,
Jean-Luc Ponty Open Mind akordy noty tab text,
Jean-Luc Ponty Renaissance akordy noty tab text,
Jean-Luc Ponty Solitude akordy noty tab text,
Jean-Luc Ponty Tender Memories akordy noty tab text,
Jean-Luc Ponty The Amazon Forest akordy noty tab text,