Rock  *  Pop  *  Folk  *  Country  *  Jazz  *  Blues  *  Bluegrass  *  Metal  *  Vážná hudba

Filtry

nástroje

Kytara (1)

Modest Mouse


Modest Mouse - Float On

Modest Mouse (Z Wikipedie, otevřené encyklopedie)

Modest Mouse je americká indie rocková hudební skupina, jež vznikla v roce 1993. Tehdy ji tvořili kytarista Isaac Brock, bubeník Jeremiah Green, kytarista Dann Gallucci a Eric Judy (basová kytara).

 

Po vydání debutového alba This Is a Long Drive for Someone with Nothing to Think About se jejich složení ustálilo na trojich Brock, Green a Judy. V květnu 2006 posílil skupinu další kytarista Johnny Marr (ten dříve působil v The Smiths) společně s ním přišli i Joe Plummer a Tom Peloso, aby společně pracovali na desce We Were Dead Before the Ship Even Sank.

 

V květnu a červnu 2008 vystoupili Modest Mouse na patnácti koncertech jako předkapela slavnějších R.E.M..


Diskografie

 

* 1996: This Is a Long Drive for Someone with Nothing to Think About
* 1997: The Lonesome Crowded West
* 2000: The Moon & Antarctica
* 2004: Good News for People Who Love Bad News
* 2007: We Were Dead Before the Ship Even Sank

 

Modest Mouse - noty, akordy, texty písní, taby

noty na klavír, noty na zpěv, akordy na kytaru, akordy na ukulele, noty na ukulele, noty na akordeon, noty tahací harmoniku, noty na altsaxofon, noty na banjo, noty na baskytaru, noty na Bb nástroje, noty na C nástroje, noty na Eb nástroje, noty na bicí nástroje, noty na cello, noty na čtyřruční klavír, noty na foukací harmoniku, noty na harfu, noty na harmoniku, noty na housle, noty na keyboard, noty na klarinet, noty na kytaru, noty na lesní roh, noty na pozoun, noty trombón, noty na příčnou flétnu, noty na saxofon, noty na tenorsaxofon, noty na trubku, noty na varhany, noty na violu, noty na zobcovou flétnu, taby na banjo, taby na baskytaru, taby na kytaru, texty písní, noty na dobro, noty havajskou kytaru, noty na steel kytaru, noty na mandolínu, noty na kontrabas, taby na dobro, taby havajskou kytaru, taby na steel kytaru, taby na mandolínu, škola hry na kytaru, škola hry na klavír, škola hry na zobcovou flétnu, škola hry na příčnou flétnu, škola hry na fagot, škola hry na mandolínu, škola hry na banjo, škola hry na baskytaru, škola hry na saxofon, škola hry na ukulele, škola hry na pozoun, škola hry na bicí nástroje, noty na dudy, škola hry na dudy

song
Modest Mouse Black Cadillacs akordy noty tab text,
Modest Mouse Blame In On The Tetons akordy noty tab text,
Modest Mouse Bukowski akordy noty tab text,
Modest Mouse Bury Me With It akordy noty tab text,
Modest Mouse Dance Hall akordy noty tab text,
Modest Mouse Dig Your Grave akordy noty tab text,
Modest Mouse Float On akordy noty tab text,
Modest Mouse Interlude (Milo) akordy noty tab text,
Modest Mouse Ocean Breathes Salty akordy noty tab text,
Modest Mouse One Chance akordy noty tab text,
Modest Mouse Satin In A Coffin akordy noty tab text,
Modest Mouse The Good Times Are Killing Me akordy noty tab text,
Modest Mouse The View akordy noty tab text,
Modest Mouse The World At Large akordy noty tab text,
Modest Mouse This Devil's Workday akordy noty tab text,