Rock  *  Pop  *  Folk  *  Country  *  Jazz  *  Blues  *  Bluegrass  *  Metal  *  Vážná hudba

Filtry

nástroje

Melodická linka/akordy (1)

Jaroslav Samson Lenk


Jaroslav Samson Lenk (Z Wikipedie, otevřené encyklopedie)
 

Jaroslav Samson Lenk, původním jménem Jaroslav Lenk (* 12. srpna 1956, Plzeň) je český folkový a trampský zpěvák, kytarista, textař, písničkář.

 

Když se po vojně na nábor dostal na Kladno, založil tam folkovou skupinu Máci (1976-1993). Do trampské skupiny Hop Trop (od roku 1980) se dostal po seznámení s jiným jejím členem Ladislavem Huberťákem Kučerou (údajně díky rozbité kytaře, kterou si u Huberťáka nechával opravit). Od roku 1993 vystupuje se svou skupinou Samson a jeho parta. V triu s Vlastou Redlem a Slávkem Janouškem nahráli tři dlouhohrající desky / CD.

 

Do jeho tvorby patří mimo jiné i písně k večerníčkům (Madla a Ťap, Vydrýsek, Méďové, Ježek Aladin atd.). V roce 2008 s ním spříznění lidé založili malou soukromou rozhlasovou stanici Rádio Samson.


Diskografie

 

* 1984 (Panton) - Cesty 1
* 1987 (Panton) - Hop trop: Live Na Petynce
* 1988 (Supraphon) - Máci: Pohoda (1996 reedice Bonton s bonusy)
* 1990 (Supraphon) - Redl + Janoušek + Lenk: Zůstali jsme doma (1999 reedice Venkow s bonusy)
* 1990 (Venkow) - Janoušek + Lenk
* 1990 (Venkow) - Máci
* 1990 (Venkow) - Hop trop II.
* 1991 (Venkow) - Hop trop: Svátek
* 1992 (Monitor) - Mé hodné písně
* 1993 (Monitor) - Hop trop na Venkowě
* 1993 (Lenkow) - Hop trop: Veselá bída
* 1994 (Monitor) - Výběr z let 1986 - 1994
* 1995 (Lenkow) - Samson a jeho parta: Balónek
* 1995 (Fraus) - Samsonův hudební zvěřinec
* 1995 (Sony BMG) - Redl + Janoušek + Lenk: Kde domov můj
* 1996 (Lenkow) - Hop trop + Samson a jeho parta: Proč bychom se netopili
* 1998 (Monitor) - Hop trop: Potvory
* 1998 (Monitor) - Samson a jeho parta: Popíček
* 2000 (Popron) - Hop trop: BESTiální UF
* 2000 (Popron) - Samson a jeho parta: Makovky
* 2002 (Popron) - Samson a jeho parta: Demáááczech
* 2004 (Jumbo) Hop trop: Trojhlavá saň
* 2005 (Jumbo) - Slunečno
* 2006 (Sony BMG) - Redl + Janoušek + Lenk: Barvy domova

 

Ocenění

 

Na festivalu Porta:

 

* 1978 Máci - uznání poroty
* 1979 Máci - Zelená Porta
* 1980 Máci - Malá Porta
* 1981 Hop trop - interpretační Porta
* 1984 Máci - interpretační Porta
* 1984 Hop trop - Amazonka - autorská Porta (s Ladislavem Kučerou)
* 1985 Máci - interpretační Porta
* 1985 Máci - vítězové divackého hlasování (píseň Kdo ví co bude pak)
* 1986 Hop trop - Zlatá Porta
* 1987 Hop trop - Jonatán - autorská Porta (s L. Kučerou a J. Vondrou)
* 1987 J. S. Lenk - osobnost Porty 87´

 

Jaroslav Samson Lenk (Z Wikipedie, otevřené encyklopedie)
 

Jaroslav Samson Lenk, původním jménem Jaroslav Lenk (* 12. srpna 1956, Plzeň) je český folkový a trampský zpěvák, kytarista, textař, písničkář.

 

Když se po vojně na nábor dostal na Kladno, založil tam folkovou skupinu Máci (1976-1993). Do trampské skupiny Hop Trop (od roku 1980) se dostal po seznámení s jiným jejím členem Ladislavem Huberťákem Kučerou (údajně díky rozbité kytaře, kterou si u Huberťáka nechával opravit). Od roku 1993 vystupuje se svou skupinou Samson a jeho parta. V triu s Vlastou Redlem a Slávkem Janouškem nahráli tři dlouhohrající desky / CD.

 

Do jeho tvorby patří mimo jiné i písně k večerníčkům (Madla a Ťap, Vydrýsek, Méďové, Ježek Aladin atd.). V roce 2008 s ním spříznění lidé založili malou soukromou rozhlasovou stanici Rádio Samson.


Diskografie

 

* 1984 (Panton) - Cesty 1
* 1987 (Panton) - Hop trop: Live Na Petynce
* 1988 (Supraphon) - Máci: Pohoda (1996 reedice Bonton s bonusy)
* 1990 (Supraphon) - Redl + Janoušek + Lenk: Zůstali jsme doma (1999 reedice Venkow s bonusy)
* 1990 (Venkow) - Janoušek + Lenk
* 1990 (Venkow) - Máci
* 1990 (Venkow) - Hop trop II.
* 1991 (Venkow) - Hop trop: Svátek
* 1992 (Monitor) - Mé hodné písně
* 1993 (Monitor) - Hop trop na Venkowě
* 1993 (Lenkow) - Hop trop: Veselá bída
* 1994 (Monitor) - Výběr z let 1986 - 1994
* 1995 (Lenkow) - Samson a jeho parta: Balónek
* 1995 (Fraus) - Samsonův hudební zvěřinec
* 1995 (Sony BMG) - Redl + Janoušek + Lenk: Kde domov můj
* 1996 (Lenkow) - Hop trop + Samson a jeho parta: Proč bychom se netopili
* 1998 (Monitor) - Hop trop: Potvory
* 1998 (Monitor) - Samson a jeho parta: Popíček
* 2000 (Popron) - Hop trop: BESTiální UF
* 2000 (Popron) - Samson a jeho parta: Makovky
* 2002 (Popron) - Samson a jeho parta: Demáááczech
* 2004 (Jumbo) Hop trop: Trojhlavá saň
* 2005 (Jumbo) - Slunečno
* 2006 (Sony BMG) - Redl + Janoušek + Lenk: Barvy domova

 

Ocenění

 

Na festivalu Porta:

 

* 1978 Máci - uznání poroty
* 1979 Máci - Zelená Porta
* 1980 Máci - Malá Porta
* 1981 Hop trop - interpretační Porta
* 1984 Máci - interpretační Porta
* 1984 Hop trop - Amazonka - autorská Porta (s Ladislavem Kučerou)
* 1985 Máci - interpretační Porta
* 1985 Máci - vítězové divackého hlasování (píseň Kdo ví co bude pak)
* 1986 Hop trop - Zlatá Porta
* 1987 Hop trop - Jonatán - autorská Porta (s L. Kučerou a J. Vondrou)
* 1987 J. S. Lenk - osobnost Porty 87´

 

Jaroslav Samson Lenk - noty, akordy, texty písní, taby

noty na klavír, noty na zpěv, akordy na kytaru, akordy na ukulele, noty na ukulele, noty na akordeon, noty tahací harmoniku, noty na altsaxofon, noty na banjo, noty na baskytaru, noty na Bb nástroje, noty na C nástroje, noty na Eb nástroje, noty na bicí nástroje, noty na cello, noty na čtyřruční klavír, noty na foukací harmoniku, noty na harfu, noty na harmoniku, noty na housle, noty na keyboard, noty na klarinet, noty na kytaru, noty na lesní roh, noty na pozoun, noty na trombón, noty na příčnou flétnu, noty na saxofon, noty na tenorsaxofon, noty na trubku, noty na varhany, noty na violu, noty na zobcovou flétnu, taby na banjo, taby na baskytaru, taby na kytaru, texty písní, noty na dobro, noty havajskou kytaru, noty na steel kytaru, noty na mandolínu, noty na kontrabas, taby na dobro, taby havajskou kytaru, taby na steel kytaru, taby na mandolínu, škola hry na kytaru, škola hry na klavír, škola hry na zobcovou flétnu, škola hry na příčnou flétnu, škola hry na fagot, škola hry na mandolínu, škola hry na banjo, škola hry na baskytaru, škola hry na saxofon, škola hry na ukulele, škola hry na pozoun, škola hry na bicí nástroje, noty na dudy, škola hry na dudy, škola hry na kontrabas, škola hry na varhany, noty na nástroje basového klíče, škola hry na trubku

Jaroslav Samson Lenk Ber nebo dej noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Blond holka noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Cestou do Strážnice noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Curriculum vitae noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Dagmar noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Divoký peřiny noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Frajer noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Haló, pojď ven noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Helen noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Hraju dál noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Já namaloval dům noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Já vedu svou noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Jaro noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Karolína noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Katce noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Kdo ví noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Kdo ví, co bude pak noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Laciný víno noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Léto noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Místa noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Moc vzhlížíme vzhůru noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Motto noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Na cestě sám noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Na konečné stanici v pět noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Na útěku noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Naděje a touhy noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Nádraží noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Nádraží, dobrou noc noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Nějak jsi vybledla, Praho noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Nepište stížnosti na básníky noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Nic tolik nebolí noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk O té velké cestě vpřed noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Podnájem noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Pohoda noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Pojďme spát noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Poslední kabriolet noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Průšvihovej den noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Real story noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Sčítáš každou chvíli noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Stejně už nezavolá noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Strom noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Emigrantský valčík noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Už to nenapravím noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Vandrovní noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Vánoční noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Vítr noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Vojenská noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Vyznání noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Zbylo par starých přátel noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Zůstali jsme doma noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk 17.11. noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Železná neděle noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Zase jednou jiní noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Země nikoho noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Snad za to mohlo to ráno noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Poluhrubá mouka noty akordy tab text,

 

Jaroslav Samson Lenk - noty, akordy, texty písní, taby

noty na klavír, noty na zpěv, akordy na kytaru, akordy na ukulele, noty na ukulele, noty na akordeon, noty tahací harmoniku, noty na altsaxofon, noty na banjo, noty na baskytaru, noty na Bb nástroje, noty na C nástroje, noty na Eb nástroje, noty na bicí nástroje, noty na cello, noty na čtyřruční klavír, noty na foukací harmoniku, noty na harfu, noty na harmoniku, noty na housle, noty na keyboard, noty na klarinet, noty na kytaru, noty na lesní roh, noty na pozoun, noty na trombón, noty na příčnou flétnu, noty na saxofon, noty na tenorsaxofon, noty na trubku, noty na varhany, noty na violu, noty na zobcovou flétnu, taby na banjo, taby na baskytaru, taby na kytaru, texty písní, noty na dobro, noty havajskou kytaru, noty na steel kytaru, noty na mandolínu, noty na kontrabas, taby na dobro, taby havajskou kytaru, taby na steel kytaru, taby na mandolínu, škola hry na kytaru, škola hry na klavír, škola hry na zobcovou flétnu, škola hry na příčnou flétnu, škola hry na fagot, škola hry na mandolínu, škola hry na banjo, škola hry na baskytaru, škola hry na saxofon, škola hry na ukulele, škola hry na pozoun, škola hry na bicí nástroje, noty na dudy, škola hry na dudy, škola hry na kontrabas, škola hry na varhany, noty na nástroje basového klíče, škola hry na trubku

Jaroslav Samson Lenk Ber nebo dej noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Blond holka noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Cestou do Strážnice noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Curriculum vitae noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Dagmar noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Divoký peřiny noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Frajer noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Haló, pojď ven noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Helen noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Hraju dál noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Já namaloval dům noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Já vedu svou noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Jaro noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Karolína noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Katce noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Kdo ví noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Kdo ví, co bude pak noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Laciný víno noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Léto noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Místa noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Moc vzhlížíme vzhůru noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Motto noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Na cestě sám noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Na konečné stanici v pět noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Na útěku noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Naděje a touhy noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Nádraží noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Nádraží, dobrou noc noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Nějak jsi vybledla, Praho noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Nepište stížnosti na básníky noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Nic tolik nebolí noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk O té velké cestě vpřed noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Podnájem noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Pohoda noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Pojďme spát noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Poslední kabriolet noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Průšvihovej den noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Real story noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Sčítáš každou chvíli noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Stejně už nezavolá noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Strom noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Emigrantský valčík noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Už to nenapravím noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Vandrovní noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Vánoční noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Vítr noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Vojenská noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Vyznání noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Zbylo par starých přátel noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Zůstali jsme doma noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk 17.11. noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Železná neděle noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Zase jednou jiní noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Země nikoho noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Snad za to mohlo to ráno noty akordy tab text,
Jaroslav Samson Lenk Poluhrubá mouka noty akordy tab text,